Hodnocení obchodu

5,0 334 hodnocení
5
331x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Lukáš Šefr | 2023-01-26
krásnej kousek, rychlá komunikace i doručení
DH Avatar autora Dagmar Horká | 2023-01-21
Přívěsek mile překvapil, nízká cena.
VK Avatar autora Viktor Kovářík | 2023-01-19
ano
JK Avatar autora Jana Krejčová | 2023-01-13
Nakupovala jsem poprvé a vše proběhlo v pořádku. Přívěsek je velice hezký, splnil očekávání.
AH Avatar autora Anna Kotouček Hanychová | 2023-01-11
vše super
Avatar autora Zdenka Šimurdová | 2023-01-11
Jsem velmi spokojená, děkuji.
P Avatar autora Petr S. | 2023-01-07
Veliká spokojenost, produkt - náušnice s opálem naprosto přesně odpovídaly popisu v eshopu. Rychlost dodání dobrý dojem z nákupu pouze umocnila.
Avatar autora | 2023-01-01
Rychlost dodání. krásné výrobky a výborná komunikace s obchodem.
Avatar autora (Administrátor) 2023-02-03
Moc vám děkujeme za krásnou recenzi! :) Jsme moc rádi, že jsme vše vyřídili k vaší spokojenosti a naše krásné šperky vám a vašim blízkým mohou dělat radost! :)
MN Avatar autora Marcela Nasincova | 2022-12-31
5
JK Avatar autora Jiřina Koudelková | 2022-12-28
Musím poděkovat za milé a velmi vstřícné jednání. Komunikaci obchodu hodnotím výborně. Potřebovala jsem s nákupem poradit a vše bylo rychlé a naprosto perfektní. Cením si ochoty, která mi byla, jako zákazníkovi, poskytnuta. Velký výběr zboží a přijatelné ceny jsou pro Bealio samozřejmostí. Zboží jsem obdržela bleskovou rychlostí. Opravdu všem vřele doporučuji a určitě ráda opět nakoupím přímo u vás. Děkuji mnohokrát.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2022-12-30
Paní Koudelková, moc vám děkuji za vaše krásná slova! Jsem moc rád, že jsme se na všem domluvili a naše šperky vám již mohou dělat radost! :) Těším se, že vás i příště potěšíme! :)
PM Avatar autora Pavol Málik | 2022-12-25
5
P Avatar autora Petr | 2022-12-25
Rychlost dodání, kvalitní zboží. Děkuji
AN Avatar autora Alena Nedvědová | 2022-12-22
Skvělé zboží,rychlé dodání,výborná cena,celková spokojenost!!!
Avatar autora | 2022-12-21
Rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 2023-02-03
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste u nás nakoupila a vše jsme vám rychle a k vaší spokojenosti vyřídit! :) Ať vám a vašim blízkým naše šperky dělají radost! :)
ZL Avatar autora Zuzana Líčeníková | 2022-12-21
Vše proběhlo v pořádku, náramek je krásný, doprava rychlá.
M Avatar autora Martina | 2022-12-21
Super obchod a krásné zboží. Doporučuji.
AP Avatar autora Andrea Pazderová | 2022-12-18
Dobrá komunikace, rychlé dodání
IK Avatar autora Irena Jenišová Khinová | 2022-12-18
Vše ????
V Avatar autora Věra | 2022-12-18
Maximální spokojenost
Avatar autora | 2022-12-17
+ Velký výběr a krásné věci, náramek je dárek k Vánocům

Avatar autora (Administrátor) 2023-02-03
Moc vám děkujeme za váš nákup! Jsme moc rádi, že jsme vám mohli udělat radost a pomoci s dárky k Vánocům! :)