❤️ Potřebujete poradit? Jsme tu pro vás Po-Ne, 8:00-22:00 ❤️

Hodnocení obchodu

5,0 490 hodnocení
5
482x
4
3x
3
0x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2024-04-12
Výborná komunikace, okamžité dodání.
Avatar autora (Administrátor)
Moc vám děkujeme! :) Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci s výběrem a hned následující den jste měl šperky u sebe! :)
Avatar autora | 2024-04-02
Velmi rychle vyřízená objednávka. Velký výběr,.jen větších velikostí prstýnků je méně
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme vám za hodnocení a zpětnou vazbu! :) Jsme moc rádi, že jsme vás mohli potěšit s našimi šperky a rychlostí dodání! :) Rozumím vám, ve vaši velikosti sice máme 40 druhů prstýnků, ale spektrum je široké a při specifickém výběru se počet zúží. Nicméně jste si našla favorita, který vám od teď zpříjemní každý den a z toho mám velikou radost! :) V blízké době máme připraveno spoustu novinek a dáme si ještě více záležet, abychom měli pestrý výběr i ve velikostech #60+! Těším se, že vás v budoucnu opět budeme moci potěšit! :)
ŠT Avatar autora Šárka Tláskalová | 2024-03-28
Spokojenost
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-04-02
Moc vám děkujeme! :) Máme velikou radost, že jsme vás s našimi šperky mohli potěšit! :)
R Avatar autora Renata D. | 2024-03-25
Spokojenost, rychlé zaslání zboží.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-25
Děkujeme vám! :) Jsme moc rádi, že jste vám mohli s našimi šperky rychle udělat radost! :) Ať vám jsou vaším dlouhodobým potěšením a těšíme se na vás opět v budoucnu! :)
JH Avatar autora Jitka Hájková | 2024-03-21
Super rychlé vyřízení
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-21
Děkujeme vám! :) Jsem moc rád, že jsme vám mohli udělat radost jak s našimi šperky, tak i s rychlostí doručení! :)
M Avatar autora Marie | 2024-03-20
Z nabidky jsem si složila celou "kralovskou" sadu. Náušnice s privěškem, prsten a stříbrný řetízek. Mile mě prekvapilo, že obchod rovnou přívěsek zavesil na řetízek, to bylo velmi milé. Dekuji. Šperky jsou jemné, nádherně zpracované, jsou oznaceny puncovní značkou. Sada byla dorucena v podstate obratem v hezké krabicce. Jsem velmi spokojena. Určitě objednám znovu. Doporucuji.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-20
Děkuji vám za krásnou a podrobnou recenzi! Moc si toho vážím! A mám velikou radost, že jsme vás mohli s našimi šperky potěšit! :) A děkuji vám za zpětnou vazbu ohledně pověšení přívěsku na řetízek, je to pro nás samozřejmost a jsem moc rád, že jsme vás mohli potěšit i takovou "třešničkou na dortu." :)
MJ Avatar autora Martina Jelínková | 2024-03-18
Krásné zboží a vynikající komunikace!
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-18
Děkujeme vám!!! :) Jsme opravdu moc rádi, že jsme vás mohli potěšit jak osobním přístupem, tak krásnými šperky! :)
Avatar autora Pavla Šulcová | 2024-03-16
Náušnice krásné. Komunikace vynikající. Doručení bezkonkurenční. Prostě velká spokojenost.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-18
Jste zlatá, moc vám děkujeme za krásnou recenzi! :) Jsme moc moc rádi, že jsme vám mohli udělat radost úplně se vším a hlavně s péčí o vás a krásnými šperky! :)
AP Avatar autora Alena Polýnková | 2024-03-14
Náušničky krásné. Ještě by se mi líbil stejný přívěsek.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-15
Děkujeme vám! :) Mám velikou radost, že vám naše náušničky udělaly radost! :) Zkoušel jsem zjistit, jestli by se pro vás přívěsek našel, ale bohužel ladící zatím skladem není... Snad v budoucnu vás znovu potěšíme jiným šperkem! :)
Avatar autora | 2024-03-12
+ Neskutečná ochota, rychlé jednání, krásný výběr šperků.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme vám!!! :) Jsme moc rádi, že jsme vám mohli udělat velikou radost s našimi šperky! :) Ať vám dělají radost každý den a v budoucnu se na vás opět těšíme! :)
Avatar autora | 2024-03-11
Vše k úplné spokojenosti . Dík za obchod.
Avatar autora (Administrátor)
Moc vám děkuji za všechnu zpětnou vazbu, jak zde v recenzi, tak v naší komunikaci! Jsem moc rád, že vás přívěsek potěšil ještě víc, než jste očekával! :) Ať se vám daří a těšíme se na vás opět v budoucnu! :)
T Avatar autora Tereza | 2024-03-07
Řetízek je krásný, jsem moc spokojená. Máme ho pro kolegyni, která odchází a určitě bude nadšená.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-08
Mám velikou radost, že jsme vám mohli s řetízkem udělat radost! :) Přejeme, ať udělá vaši kolegyni radost a ať je milou památkou na vás! :)
SO Avatar autora Sokulska Oleksandra | 2024-03-07
Mohu jen doporučit Super zboží, super jednání )! 5
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-08
Moc vám děkuji! :) Jsem rád, že se k nám ráda vracíte a můžeme vám i vašim blízkým dělat radost a prozářit den s krásnými šperky od nás! :)
Avatar autora | 2024-03-07
Rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc vám děkujeme! :) Jsme rádi, že jsme vám mohli udělat radost s našimi šperky a to rychlostí blesku! :) Krásný den! :)
JS Avatar autora Jitka Sakařová | 2024-03-04
Velká spokojenost 😊
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-04
Děkujeme vám!!! :) Jsme moc rádi, že vám s našimi šperky můžeme dělat opakovaně radost!!! :)
Avatar autora Pavlína Šmídková | 2024-03-03
Velmi rychlé dodání, již druhý den je zásilka u vás.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-04
Děkujeme vám!!! :) Jsme moc rádi, že vám rychle můžeme udělat se šperky radost! :) Většinou to vyjde a hned druhý den jsou u vás! :) Kvůli faktoru externího dopravce raději slibujeme 1-2 dny, ale většinou je to prostě hned! :)
KP Avatar autora Květoslava Petřeková | 2024-03-02
Rychle doručené ,No jsou to nádherné ,vřele to doporučuji.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-04
Moc vám děkujeme!!!!! :) Jsme moc rádi, že vám můžeme dělat radost s našimi šperky!!! :)
DH Avatar autora Daniel Hajek | 2024-02-29
5: Spokojen. Obdarovaná rovněž.
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-03-01
Máme velikou radost, že jste s našimi šperky zabodoval!!! :) Děkujeme za váš nákup a zpětnou vazbu! :)
D Avatar autora Daniel G | 2024-02-25
Velice spokojen! Rychlé dodání a dobrá kvalita
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-02-26
Děkujeme! :) Jsme moc rádi, že jsme vás mohli potěšit propracovaností našich šperků a též rychlým dodáním! :)
ŽŽ Avatar autora Žaneta Žáková | 2024-02-22
Spokojená
TM Avatar autora Tomáš Mýl (Administrátor) 2024-02-22
Děkujeme vám! Jsme moc rádi, že jsme vám s našimi šperky mohli udělat radost! :)